Termeni De Utilizare

Posted on February 9, 2013

Consideratii generale

Programul de afiliere este un proiect al asociatiei Green Art Tour. Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. asociatia Green Art Tour isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila. Accesand linkul “Termeni de utilizare” puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestuia.

Definitii

Persoana fizica sau juridica care se inscrie pe acest site este denumita in continuare “Afiliat”. Adresele de internet care sunt proprietatea asociatiei vor fi denumite generic site-ul “program afiliere” Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul vocealuimatei.ro vor fi denumite in continuare “continut”.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.vocealuimatei.ro este proprietatea asociatiei Green Art Tour si , si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul asociatiei Green Art Tour a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea, publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel. Fotografiile, banner-ele si datele sunt folosite cu acordul furnizorului fie direct, fie prin reprezentantii sai.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre afiliat vor fi folosite de asociatia Green Art Tour numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de inscriere sunt necesare pentru a va trimite confirmarea inscrierii, date tehnice precum si informatii privitoare la plata comisionului .Asociatia Green Art Tour garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ului vocealuimatei.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al asociatiei prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.
Site-ului vocealuimatei.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor . In cazul pierderii de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului vocealuimatei.ro, asociatia Green Art Toura nu-si asuma nici o responsabilitate.

Materialele publicitare

Toate materialele furnizate de programul nostru de afiliere vor fi folosite ca atare conform instructiunilor disponibile doar in scopuri legale si corecte! In cazurile de suspiciuni asupra unui afiliat, contul va fi inchis imediat, fara nici o notificare prealabila si fara efectuarea platilor.Este interzisa afisarea materialelor puse la dispozitia afiliatului de site-ul vocealuimatei.ro pe siteuri cu continut ilegal. Situri care afiseaza materialele ilegale includ, dar nu sunt limitate la: incalcarea unui drept de autor, materiale protejate de marca, activitati ilegale hacking, Phreakin, cracking, warez.

Acordarea Comisionului

Comisionul se aplica doar dupa inregistrarea de catre site-ul vocealuimatei.ro a unei plati pentru produsele comandate de catre clienti. In cazul in care plata nu este inregistrata corect sau clientul nu a ridicat comanda, comisionul nu va fi alocat.Comisionul poate fi retras in cazul in care o plata valida va fi modificata ulterior. Comisionul va fi retras in cazurile de retrunare a sumelor platite de catre client indiferent de conditiile de returnare a sumelor platite.

Plati si castiguri

Socieatea isi rezerva dreptul sa refuze orice plata in cazul in care exista suspiciuni de activitati ilegale ale afiliatului. Activitatile ilegale includ, dar nu sunt limitate la: SPAM (mesaje email nesolicitate), publicitate ilegala, inselatorie, promisiuni mincinoase. In cazul in care se aduc atingeri directe sau indirecte la imaginea asociatiei Green Art Tour, contul partenerului va fi inchis fara nici o notificare prealabila si fara efectuarea altor plati urmand ca recuperarea daunelor sa fie facuta in justitie.

Plata impozitelor

Datorita faptului ca din activitatea de afiliere, afiliatul obtine venituri, acestea vor fi impozitate in conformitate cu legislatia fiscala in vigoare. Plata impozitelor pentru veniturile realizate cade exclusiv in sarcina afiliatului.

Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului vocealuimatei.ro a fost alcatuit cu mare atentie. S-au depus eforturi deosebite pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. Asociatia Green Art Toura nu poate fi facuta responsabila pentru indisponiilitatea temporara a server-elor pe care ruleaza vocealuimatei.ro, indiferent de motivul care cauzeaza acest lucru.
Asociatia Green Art Toura nu va fi raspunzatoare in nici un fel de vreo paguba directa, indirecta sau accidentala cauzata de folosirea site-ului.

Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI VoceaLuiMatei.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL vocealuimatei.ro. VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI vocealuimatei.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si asociatia Green Art Tour va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Prezentele conditii tin loc de contract comercial intre parti