FOLOSEŞTE PROGRAMUL DE 30 DE GRADE LA MAŞINA DE SPĂLAT

Posted on November 3, 2012

FOLOSEŞTE PROGRAMUL DE 30 DE GRADE LA MAŞINA DE SPĂLAT şi în felul acesta economiseşti energie. Plus că nu mai rişti să îţi strici tricourile!

Cu punctul 6 sunt ABSOLUT de acord! Săptămâna trecută a fost al 6-lea tricou stricat de mama la maşina de spălat. Şi mereu îi zic: “Mamă, nu îmi mai spăla tricourile la maşină!!! M-am săturat de tricouri mici, care nu mi se mai potrivesc! M-am săturat de tricouri roz, care de fapt au fost albe înainte să le pui la spălat!”. Nu am ştiut însă motivul pentru care se stricau. Acum am înţeles. Mama spală la temperatura maximă. Să fie sigură că se curăţă… De parcă aş avea hainele pătate cu motorină sau cine mai ştie ce! O să îmi notez separat tot ce am să-i comunic mamei.

Nu trebuie să fac pe deşteptul cu ea! Trebuie să găsesc o modalitate inteligentă de a aborda subiectul. Mama ŞTIE întotdeauna ce face şi NU prea îi plac sfaturile în ceea ce priveşte treburile casnice, acolo unde ea este stăpânul absolut!

Mai multe despre ecologie  găseşti în cartea VOCEA LUI MATEI – DUMINICA ÎN CARE AM SALVAT PLANETA:  http://www.vocealuimatei.ro/de-unde-cumpar/

 

 
  • chiar spal cu apa la 30 de grade sau chiar rece uneori…pt a plati mai putin facutura de energie electrica