CONCURS !!! Castiga una din cele 15 carti Vocea Lui Matei – Duminica in care am salvat planeta !

Posted on December 21, 2012

Concurs castiga 15 cartiVocea lui Matei – Duminica in care am salvat planeta este o comedie savuroasa, educativa si moralizatoare. Cartea contine printre numeroase momente comice, 27 de modalitati prin care orice om poate sa ajute mediul inconjurator.

Actiunea nuvelei are loc in Bucuresti, in zilele noastre. Povestea este privita din unghiul subiectiv al unui elev de 9 ani, pe nume Matei, care s-a chinuit o duminica intreaga sa compuna un referat cu mesajul “Salvati Planeta”.

Voi v-ati “pierdut” vreodata duminica in casa, scriind compuneri, in timp ce prietenii vostri se distrau in spatele blocului? Cred ca da… Mai ales daca parintii vostri stiau ca aveti teme de facut pentru saptamana care urmeaza. La fel a patit si Matei. I-a fost foarte greu sa se concentreze…Credeti ca a reusit sa termine compunerea cu bine?

Daca vreti sa aflati, nu trebuie decat sa participati la concursul nostru si puteti castiga una din cele 10 carti oferite ca premiu.

Regulamentul concursului este simplu. Intrati pe pagina de facebook - facebook.com/VoceaLuiMatei si :

1.Da like la pagina Vocea Lui Matei si distribui-o public pe peretele tau
2.Distribuie  postarea cu concursul !
3.Lasa un comentariu in care sa ne spui ce cadou vrei sa primesti de Mos Craciun?

Asteptam raspunsurile voastre sub forma de comentarii la articolul postat pe facebook pana 28 Decembrie 2012. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti.

Bafta!

 
 • matei_pippone

  Mult noroc la toti participantii.

 • Ruxy

  M-am inscris si eu la concurs …sper sa castig o carte :)

 • Guest

  Si eu vreau o carte :) Poate am noroc

 • Si eu vreau o carte …poate am noroc :)

 • Nastya Paun

  sper sa fie cu noroc;)