Castiga una din cele 10 carti Vocea lui Matei – Duminica in care am salvat planeta

Posted on November 27, 2012

Vocea lui Matei – Duminica in care am salvat planeta este o comedie savuroasa, educativa si moralizatoare. Cartea contine printre numeroase momente comice, 27 de modalitati prin care orice om poate sa ajute mediul inconjurator.

Actiunea nuvelei are loc in Bucuresti, in zilele noastre. Povestea este privita din unghiul subiectiv al unui elev de 9 ani, pe nume Matei, care s-a chinuit o duminica intreaga sa compuna un referat cu mesajul “Salvati Planeta”.

Voi v-ati “pierdut” vreodata duminica in casa, scriind compuneri, in timp ce prietenii vostri se distrau in spatele blocului? Cred ca da… Mai ales daca parintii vostri stiau ca aveti teme de facut pentru saptamana care urmeaza. La fel a patit si Matei. I-a fost foarte greu sa se concentreze…Credeti ca a reusit sa termine compunerea cu bine?

Daca vreti sa aflati, nu trebuie decat sa participati la concursul nostru si puteti castiga una din cele 10 carti oferite ca premiu.

Regulamentul concursului este simplu:

Intrati pe pagina de facebook - facebook.com/VoceaLuiMatei, dati LIKE si raspundeti la intrebarea “Care din urmatoarele tipuri de BECURI sunt ecologice: BECURILE INCANDESCENTE sau BECURILE FLUORESCENTE?”

Asteptam raspunsurile voastre sub forma de comentarii la articolul postat pe facebook pana Luni 3 Decembrie 2012. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti Marti, 4 Decembrie 2012.

Bafta!