O Carte Pentru Copii Amuzanta Si Educativa In Acelasi Timp?

Posted on December 22, 2012

Este vorba despre o carte pentru copii, de care m-am indragostit la prima vedere, si pe care o recomand nu doar celor care au copii in suflet sau in casa, ci oricarei persoane, datorita ilustratiilor absolut superbe. Avand in vedere ca sunt la prima incercare de acest fel, apreciez feedback-ul vostru. Lectura placuta! :) (Oana Stoian, profesoară, Bucureşti)

Vocea Lui Matei – Duminica In Care Am Salvat Planeta

Autor : Alecs Nastoiu

 

Vocea lui Matei (cartea pentru copii), este interpretarea literar-ilustrată a elevului modern. Prins la mijloc într-o lume plină de gadget-uri, elevul din ziua de astăzi este foarte distras de la “obligaţiile” vârstei. Ceea ce contează cu adevarat în dezvoltarea personală a copiilor sunt urmatoarele aspecte: insistenţa părinţilor, cunoştinţele şi implicarea dascălului în educarea tinerilor şi bineînţeles, conştiinţa personală a acestora.

“Vocea lui Matei – Duminica in care am salvat planeta”, este o carte pentru copii despre:

- educatie ecologica – volumul contine 27 de modalitati (+explicatii) prin care orice om (copil) poate ajuta mediul inconjurator;

- dezvoltare personala – Avand in vedere faptul ca nu stie ce anume sa scrie despre ecologie, Matei este convins de vocea lui interioara sa se documenteze pe internet, apoi  sa dezvolte punctele esentiale si sa scrie astfel compunerea din punctul lui de vedere – NU COPY/PASTE!

- sporirea increderii in sine – reusind sa scrie compunerea si sa evite toate impedimentele (lenea, sora lui, pisica sau prietenii care tocmai au iesit afara la fotbal), Matei prinde incredere in fortele proprii si este pregatit (bucuros chiar) sa citeasca compunerea in fata clasei. Este constient ca daca o sa le placa colegilor, atunci va aplica aceeasi strategie si la compunerile urmatoare.

Aceasta carte pentru copii este ilustrata, in genul benzilor desenate, caricaturile si comics-urile ajutand copiii sa inteleaga mai bine mesajul cartii.

Avem si o prezentare video a cartii :)

PS : Cartea costa 24 Ron si o puteti cumpara de aici