Castiga bani cu programul de afiliere - Vocea Lui Matei !

      Programul de afiliere propus de catre Vocea Lui Matei este o metoda usoara de a castiga bani din traficul generat de site-ul dumneavoastra.
Daca aveti un web site, puteti sa va inregistrati in acest program si de fiecare data cand un vizitator de-al dumneavostra intra pe site-ul nostru si cumpara cartea, dumneavostra veti castiga un comision. Mai multe informatii despre carte aici

Cum functioneaza ?

  1. Te inscrii in programul nostru de afiliere.
  2. Iti alegi unul din bannerele care se potriveste cel mai bine pentru site-ul tau
  3. Inscrii bannerele sau alte modalitati de promovare (linkuri, texte anunt, etc) in site-ul tau si de aici incepi sa castigi bani in functie de cati cumparatori intra de pe site-ul tau

Cati bani castig din comision ?

      Pentru fiecare carte vanduta de pe linkul tau de afiliat noi iti oferim un comision de 6 Ron. Sunteti platiti prin ordin de plata sau cash cand strangeti suma minima de 30 Ron.

Cum pot promova codul sau link-ul meu de afiliat ?

      Promovarea se poate face pe blogul sau site-ul personal sub forma de bannere (pe care ti le punem noi la dispozitie), review-uri la carte, link-uri, pe messenger, pe mail, prin retele gen facebook sau twitter, pe forumuri, graffiti, pancarde pe stadion, porumbei voiajori si orice altceva iti trece tie prin cap. Metoda chiar nu conteaza.

Poti castiga comision timp de 30 de zile

      Nu toti vizitatorii devin cumparatori de prima data insa odata ce ne acceseaza site-ul prin link-ul dvs. de affiliat noi pastram ID-ul de pe care a venit timp de o luna .
In acest fel daca vizitatorul trimis de dvs face o comanda in urmatoarele 30 de zile veti beneficia de comisionul pentru comanda respectiva.

Acum poti sa faci cu adevarat bani pe net indiferent de varsta, experienta sau ocupatie.
>>> Inscrie-te <<< si tu in programul nostru de afiliere !
Affiliate Sign up icon
Affiliate Sign up iconAffiliate Login icon
Affiliate Login icon